Saç Ekimi Sonuçları
Eğer dediğin gibi olursa sana yemek ismarlicam 😅 başka önerin varmı tonik dermaroller felan kullanmayı bırakmalı miyim
Toniğe gerek yok bırakabilirsin fakat dermarollerı kullan her hafta 2-3 defa.
Zararı mi olur bitene kadar kullansam da mı olmaz 😅 procapil ve biberiye felan varmış içinde
Sen bilirsin istersen kullanabilirsin zararı olmaz.
3.5 ay oldu kullanıyorum düzenli bir etki hala yok ne zaman etki edecek 😔 gebetik dökülme mi acaba diye korkuyorum
Dediğim gibi ben genetik olduğunu sanmıyorum istersen başka bir doktora daha görün.
Dostum imkanın varsa hergün yumurta ye ve haftada 3 4 gün sakaktat kırmızı et balık ye bir süre değerlerini yükselt sana verilen vitaminleri fazla fazla bu şekilde alırsın d vitaminine para vermeyin ya günlük bir fırsatını bulun güneşlenin
Dökülen saçların bazısı ince bazısı kalın 10 tane den 1 tanesi ince zayıf saç diğerleri normal bunu söylemeyi unuttum bu da mı vitamin eksikliği?
Evet vitamin eksikliği böyle yapabilir.
Bende telogen effilum olabilir mi? Saçlarım genel anlamda inceledi ve yaklaş 4 aydır agresif Bir şekilde tepe bölgesi döküldüğü için diyorum? Seboraik dermatit de var ama daviens kepek şampuanı kullanıyorum gayet güzel hissediyor saç derisi şampuan değişince kepek ve yanma oluyor sadece haftada 1 konazol sampuan bir de
Bence de telogen efflivum
Ne yapmalıyım reis önerilerin çok önemli Allah rızası için müsait bir zamanda yazar mısın